Concert de Nadal 2022

Dates i horaris
15 de desembre de 2022
20.30 h
Tipus
Presencial
Lloc
Basílica de Santa Maria del Mar
Plaça de Santa Maria, 1 o carrer de Santa Maria (prioritaria per a persones amb mobilitat reduida)
08003
BARCELONA
EBCN TV

Organitzat per

ENGINYERS BCN

Programa

S’apropa Nadal i, amb la celebració: les llums, els torrons, els regals… I el tradicional Concert de Nadal del Col·legi. Aquest any, el Concert, sota la batuta de Josep Prats, el protagonitzarà la Polifònica de Vilafranca, una entitat coral amb una llarga trajectòria molt reconeguda. La coral compta amb dues solistes: Mireia Tarragó, soprano, i Tànit Bono, mezzosoprano.

 

Tu la lletra...

La Polifònica de Vilafranca no estarà sola. L’acompanyament anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Terrasa 48 (OCT48), una formació especialitzada en el repertori escrit per a cordes.

 

El programa pel concert inclourà el Glòria de Vivaldi, per a orquestra, cor i solistes, i una selecció de nadales per cor i orquestra.

 

La recaudació que s'obtingui amb el concert anirà destinat a La Marató de TV3 d'enguany. 

Observacions

IMPORTANT
Les entrades es poden adquirir pel web del Col·legi, l'import és de 3 € cada entrada (IVA inclòs), que aniran destinats a La Marató de TV3.

Se'n poden demanar un màxim de quatre.

 

Accés a la Basílica

Al concert es podrà accedir per la porta principal situada a la Plaça de Santa Maria i també per l'entrada situada al Carrer de Santa Maria, davant el Fossar de les Moreres (entrada prioritària per a persones amb mobilitat reduïda).