Avantatges

Tots els avantages

Tecnoaula ofereix descomptes, promocions i bonificacions a tots els seus col·legiats i precol·legiats així com a altres professionals del sector de l’enginyeria.

A més les empreses disposen d’un crèdit anual per bonificar la formació dels seus treballadors amb l’objectiu de realitzar accions formatives dirigides a la millora de la qualitat, de les capacitats i competències professionals.

Sèniors

Col·legiats jubilats majors de 60 anys

60% de descompte en màsters, cursos i postgraus organitzats pel Col·legi per a tots els col·legiats jubilats majors de 60 anys. (No acumulable amb altres promocions i/o descomptes).

Bonificació

FUNDAE

Molts dels nostres cursos poden ser bonificats per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), que té l’objectiu de donar suport a les empreses millorant les habilitats i capacitats dels seus empleats a través de la formació bonificada.

Condicions especials

Facilitats de pagament

Els col·legiats/des d’ENGINYERS BCN podran fraccionar el pagament dels Postgraus i Màsters, sense interessos.

Contacteu amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

Subvencions

Formació subvencionada per a col·legiats en situació d’atur

Els col·legiats que es trobin en situació d’atur*, poden sol·licitar subvenció per a realitzar els cursos del Col·legi que així ho indiquin. Cal tenir un mínim d’un any de col·legiació i estar inscrit a la Borsa de treball del Col·legi. Es valorarà cada cas individual.

* Si encara no s’ha fet, cal presentar a ENGINYERS BCN el document que acrediti estar inscrit com a demandant d’ocupació al Departament de Treball de la Generalitat.

Les sol·licituds de subvenció s’han de fer arribar al Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat, enviant aquest document PDF.

Mobilitat

Tiquets d’aparcament

Per facilitar el desplaçament, també et donem tiquets d’aparcament per un número determinat d’hores.

Empreses

Descomptes per a empreses

Les empreses que inscriguin a més d’un empleat en un curs, gaudiran dels següents descomptes en el preu de matrícula:

  • Dues matrícules, un 10%
  • Tres matrícules, un 15%
  • Quatre o més matrícules, un 20%D’altra banda, també s’aplicaran aquests descomptes per inscripció d’un empleat a més d’un curs, sempre en un any natural. El descompte s’aplicarà al darrer curs i no de manera retroactiva als ja realitzats.

Promocions

Promocions destacades

Portar un amic té premi

Portar un amic té premi per als col·legiats i descomptes per als assistents a la formació del Col·legi.

*Per gaudir del 10% de descompte en formació, l’amic recomanat no ha de ser enginyer tècnic industrial ni graduat en enginyeria.