Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores > Serveis financers


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 2 de 2 entrades disponibles

 • Serveis financers


  Caixa d'Enginyers

  El Grup Caixa d'Enginyers posa a disposició de tots els col·legiats productes i serveis financers i asseguradors perquè portis a terme els teus projectes personals i professionals.

  Caixa d'Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que centra els seus esforços en la creació de valor per construir una relació de confiança amb els seus socis, que són, alhora, clients i propietaris. Focalitzant l'atenció en les necessitats de les famílies, els professionals, les institucions i les pimes, el Grup Caixa d’Enginyers aplica criteris ètics i de responsabilitat social per consolidar el seu model de Banca Cooperativa Europea.

  Tens al teu abast una àmplia gamma de solucions per a cadascuna de les teves necessitats:

  • Professionals

  • Empreses

  • Famílies i particulars

  • Joves 

  Si necessites més informació, pots consultar la web de Caixa d'Enginyers, trucar a BancaTELEFÒNICA al 902 300 321 (+34 93 310 26 26), de dilluns a divendres de 8 a 21 h, o, si ho prefereixes, emplenar aquest formulari perquè els seus professionals contactin amb tu.

 • Serveis financers


  Banc Sabadell-Professional BS

  Serveis financers a mida de cada professional. A més, ofereix els avantatges de l’oferta financera de Professional BS. Més informació a les oficines del Banc Sabadell.


  Avantatges del Banc Sabadell

  Banc Sabadell posa a disposició del Col·legi una selecció de serveis financers exclusius, adaptats a l’activitat professional i a l’economia personal.

  Per a més informació de les condicions especials pels col·legiats, cliqueu aquí, contacteu amb les oficines de Banc Sabadell o bé concerteu prèviament una entrevista al telèfon 902 383 666.
   

  Compte Expansió Pro, nova promoció del Banc Sabadell
  Banc  Sabadell ofereix, per a nous clients i col·legiats d'ENGINYERS BCN, el Compte Expansió Pro, que compta amb els següents avantatges:

  - 10% de descompte en la quota del col·legiat.(Només per a nous clients i col·legiats. La bonificació es realitzarà un únic any.)

  - Zero comissions d’administració i de manteniment.
  - Targeta de crèdit i de dèbit gratuïta.

  Aquesta promoció requereix la domiciliació de la quota col·legial i domiciliació de la nòmina, pensió o ingressos recurrents per un import igual o superior a 700 euros.

  Més informació: a qualsevol oficina del Banc Sabadell o bé trucant al 902 383 666.


  Banc Sabadell crea el servei Pagament Immediat per a les Pimes

  Aquest nou servei financer, basat en la gestió de pagaments al comptat a proveïdors, ja està a disposició dels Col·legiats que hi estiguin interessats.

  Es tracta d'un servei basat en la integració del finançament d’aquests pagaments per part del banc mitjançant un ajornament de la data de càrrec al seu ordenant.
  Així mateix, permet a la pime negociar amb els seus proveïdors descomptes per pagament immediat. En la mesura que el descompte aconseguit per pagament al comptat sigui superior al cost del finançament d’aquest pagament, la pime obté un benefici financer.

  Alguns dels avantatges per als clients:

  - Permet a la pime negociar descomptes per pagament immediat, en comptar amb el finançament automàtic d’aquests.

  - En pagar al comptat, els proveïdors no assumeixen risc comercial i, per tant, no limiten l’import de les seves compres.

  - Millora la gestió de la tresoreria, en comptar amb el finançament de les compres a terminis variables en funció de les necessitats de cada moment.

  - Simplificació administrativa de la gestió de pagaments.

  - Gestió integrada de pagaments nacionals i internacionals (euros, dòlars i lliures).

  Servei de consultes en línia a través de Confirmiline, el servei de banca a distància per Internet del grup Banc Sabadell, www.sabadellatlantico.com/empresa

  Avantatges per als proveïdors:

  - Cobren al comptat.

  - Eliminen el risc comercial.

  - Milloren les seves ràtios de balanç, en convertir el seu compte de clients en tresoreria (millora la solvència, disminueix el termini mitjà de cobraments, etc.).

  - S’estalvien el cost de la prima de l’assegurança de crèdit.
   

  Nou producte d’estalvi "Sabadell BS Garantía Fija 12, FI"
  Gràcies a l’acord entre Banc Sabadell i el ENGINYERS BCN, l’entitat financera posa a disposició el producte "Sabadell BS Garantía Fija 12, FI", un nou fons d’inversió que garanteix, al venciment de la garantia, el 100% de la inversió inicial més una rendibilitat coneguda per endavant del +4,25% TAE, i que permet gaudir, a més a més, d’uns excel·lents avantatges fiscals.

  Per a més informació, adreceu-vos a qualsevol oficina de SabadellAtlántico, truqueu al 902 383 666 o bé entreu a www.bancsabadell.comInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2020 Any de la Seguretat Industrial