23 d'abril de 2024
Bona diada de Sant Jordi!

Benvolgut,

Benvolguda,

Ja és Sant Jordi i ENGINYERS BCN ho vol celebrar amb vosaltres. Avui fins a les 20.00 h, a la seu del Col·legi (c/ Consell de Cent, 365) tindreu disponibles una rosa per aquells col·legiats i col·legiades que es passin a recollir-la.

A més, com a novetat d’enguany, els que tinguin fills o néts podran recollir el llibre Ens ho passem bé aprenent enginyeria, un llibre amb pestanyes giratòries dirigit als nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, per començar a introduir-los al món de l’enginyeria i tot allò que comprèn.

Els col·legiats i col·legiades podran recollir la rosa i el llibre fins a les 20.00 h d’avui o fins que s’exhaureixin existències.

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats