6 de juny de 2024
Butllet铆
Not铆cies d’ENGINYERS BCN

29/05/2024
El divendres 14 de juny, a la Masia la Centen脿ria 1779 (Gav脿), t茅 lloc la gran festa del Col路legi: la Nit dels Col路legiats i la Professi贸. L’espai enjardinat de la Masia ser脿 l’escenari de fons pel sopar a peu dret.
LLEGIU-NE M脡S

30/05/2024
En l鈥橭bservatori del Theknos de maig-juny, el vicedeg脿 Ricard Nogu茅s destaca la necessitat d’un pla clar per la descarbonitzaci贸 i l’adopci贸 d’energies renovables, alhora que defensa la capacitat de l’enginyeria per liderar aquest canvi, veient la intel路lig猫ncia artificial com una oportunitat, no com una amena莽a. Pots llegir l鈥檃rticle a continuaci贸 o a trav茅s d鈥檃quest聽enlla莽.
LLEGIU-NE M脡S

06/06/2024
Ja pots llegir aqu铆 el nou n煤mero de la revista del Col路legi.
LLEGIU-NE M脡S

Destaquem
Llegiu-ne m茅s
Agenda

Publicitat
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecci贸 de les persones f铆siques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulaci贸 d’aquestes dades, aix铆 com la normativa estatal de protecci贸 de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la m茅s estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informaci贸 a la qual tingui acc茅s, comprometent-se a utilitzar aquesta informaci贸 煤nicament per al desenvolupament dels serveis propis d鈥檃questa entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, aix铆 com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant c貌pia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 鈥 08009 de Barcelona, al seg眉ent enlla莽 o a trav茅s del seg眉ent correu electr貌nic: ebcn@ebcn.cat.
漏 Col路legi d鈥橢nginyers Graduats i Enginyers T猫cnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats