6 de juny de 2024
Butlletí
Notícies d’ENGINYERS BCN

29/05/2024
El divendres 14 de juny, a la Masia la Centenària 1779 (Gavà), té lloc la gran festa del Col·legi: la Nit dels Col·legiats i la Professió. L’espai enjardinat de la Masia serà l’escenari de fons pel sopar a peu dret.
LLEGIU-NE MÉS

30/05/2024
En l’Observatori del Theknos de maig-juny, el vicedegà Ricard Nogués destaca la necessitat d’un pla clar per la descarbonització i l’adopció d’energies renovables, alhora que defensa la capacitat de l’enginyeria per liderar aquest canvi, veient la intel·ligència artificial com una oportunitat, no com una amenaça. Pots llegir l’article a continuació o a través d’aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

06/06/2024
Ja pots llegir aquí el nou número de la revista del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Llegiu-ne més
Agenda

Publicitat
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats