27 de juny de 2024
GRUPS TERRITORIALS
Power BI: Potencial i les últimes novetats

Benvolgut,

benvolguda,

 

Com a membre dels Grups Territorials, el col·legi et volem convidar a participar en una xerrada exclusiva per a membres del Col·legi. Aquesta activitat serà en línia, gratuïta i porta per títol “Power BI: Potencial i les últimes novetats”.

 

Amb aquesta formació els participants explorareu el potencial i les últimes novetats de Power BI. Descobrireu com podeu transformar la vostra forma de treballar amb les dades, obtenint informació molt valuosa per poder prendre decisions en temps real, coneixent les característiques més recents i mostrar com aprofitar-les al màxim en el vostre entorn professional.

 

La xerrada es durà a terme el pròxim dilluns dia 15 de juliol, de 18 a 20 h, mitjançant una aula virtual.

 

Trobaràs més informació i l’enllaç a la inscripció aquí. El dia abans de la xerrada t’enviarem un correu electrònic amb l’enllaç per poder accedir a la formació.

 

Esperem que sigui del teu interès.

 

Salutacions,

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats