23 de maig de 2023
ESPAI EMPRESA #358
Destaquem
Conveni
Llegiu-ne més
Convenis de col·laboració – empreses vinculades

AVANTATGES CARNET COL·LEGIAL
El Col·legi et dona accés a una immensa plataforma de descomptes en productes i serveis dirigits als col·legiat tant per l‘àmbit professional com personal.
Comprova els centenars de marques que hem incorporat i els excepcionals avantatges que t’ofereixen, per a que en gaudeixis a la feina i a la llar.

Activitats programades
Del 23 al 25 de maig de 2023
De 9.30 a 18.00 h

Noves propostes

Presencial
Més informació i inscripció a l’enllaç

Del 23 al 25 de maig de 2023
De 9.30 a 18.00 h
GRATUÏT

Programa:

Aquest Construmat torna aquest 2023 amb un showroom únic, un espai innovador i dinamitzador on els professionals del sector poden descobrir els últims materials, sistemes i tècniques per a una construcció sostenible que ja s’està aplicant amb èxit al mercat.

 

Tot l’ecosistema de la construcció es reuneix a Construmat, comptant amb la representació més completa de la indústria en el mon de la construcció, rehabilitació i manteniment i a l’apartat de l’hàbitat trobem disseny i interiorisme, confort i tancaments.

 

Per aquest 2023 hi ha confirmades 250 marques nacionals i internacionals distribuides en 10.000 m2, on s’espera rebre en aquesta edició uns 15.000 visitants.

 

Per més informació podeu clicar l’enllaç següent.

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats