16 de febrer de 2024
ÚLTIMS DIES PER RESPONDRE A L’ENQUESTA

El Col·legi ha creat, amb l’objectiu de connectar encara més amb les vostres inquietuds i interessos, un qüestionari per saber quin contingut us interessa potenciar. Teniu fins el dia 29 de febrer per respondre a l’enquesta.

A ENGINYERS BCN, reconeixem que la diversitat d’interessos entre els nostres col·legiats és tan àmplia com el camp de l’enginyeria mateixa. Per això, us convidem a compartir les vostres preferències i àrees d’interès mitjançant el nostre Qüestionari Interactiu.

Per Què Participar?

  1. Contingut Personalitzat: Amb la vostra retroalimentació, podrem crear contingut que realment us inspiri i sigui rellevant per al vostre creixement professional.
  2. Explorant Nous Temes: Descobrirem nous temes d’interès, oferint una varietat d’articles, formacions i conferències que capturin la diversitat de passions dins la nostra comunitat.
  3. Participa per guanyar un premi: Com a agraïment per la vostra participació, totes les respostes completades participaran automàticament en el sorteig d’un premi exclusiu, una capsa regal en un dels 95 destins de Paradors inclosos. Podeu consultar les bases del concurs al Cercador Documental.

Com Participar?

  1. Feu clic al Qüestionari Interactiu i digueu si voleu participar en el concurs. En cas afirmatiu, haureu d’afegir el vostre número de col·legiat.
  2. Ompliu el qüestionari amb les vostres preferències. Dins de cada àrea d’interès, podreu clicar al format que més us interessa per cadascuna d’aquestes àrees. En cada categoria s’accepten respostes múltiples o deixar buida la resposta si no us interessa.
  3. Cap mena d’idea o suggeriment addicional, la podreu afegir al final de l’enquesta, a l’apartat de “Altres propostes de temes o formats”.

A ENGINYERS BCN, creiem que el futur de l’enginyeria es construeix col·lectivament. Amb el vostre suport, explorarem nous temes, aprofundirem en aquells que més us interessin i millorarem el contingut que us arriba.

Participa

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats