22 de novembre de 2023
L’Embolic del BIM – Tribulacions d’un Enginyer

Alguna vegada has intentat utilitzar el BIM i no sabies ni per on començar? El webinar exclusiu L’Embolic del BIM – Tribulacions d’un Enginyer resoldrà els teus dubtes. L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre de 2023, de 18 a 19.30 hores, a través d’una videoconferència en línia.

Aquest webinar està dissenyat per proporcionar una visió enriquidora sobre els conceptes BIM (Building Information Modeling), el modelatge i la seva aplicació pràctica. Amb un enfocament especialment orientat a les petites i mitjanes enginyeries, els participants tindran l’oportunitat d’explorar els reptes i les solucions que es presenten en l’àmbit del BIM.

Com Participar:

Per unir-te a aquesta experiència, només caldrà connectar-se a la videoconferència en línia mitjançant els detalls d’accés que s’enviaran als inscrits.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per ampliar el coneixement en aquest camp emergent, gràcies a experts en el sector. Registra’t ara i aprofundeix en el món de l’Enginyeria.

Detalls de l’Esdeveniment:

  • Tema: “L’Embolic del BIM – Tribulacions d’un Enginyer”
  • Data i Hora: 30 de novembre de 2023, de 18 a 19.30 hores
  • Format: Videoconferència en línia
  • Durada: 1,5 hores
  • Ponents:
    • Eduardo Romero, Enginyer Tècnic
    • Cristóbal Bernal, Director BIM GYM
INSCRIPCIONS

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats