20 de novembre de 2023
Concert de Nadal 2023

NOTA ACLARATÒRIA: El concert serà el pròxim divendres 15 de desembre, i no el dijous com posava anteriorment.

Benvolgut,
Benvolguda,

Com els torrons, el Concert de Nadal del Col·legi torna per aquestes dates novament. I com si d’un sopar familiar es tractés, ens agradaria convidar-te personalment a aquesta celebració.

El divendres 15 de desembre, a les 20:30 h, la basílica de Santa Maria del Mar albergarà aquest clàssic del Col·legi. Enguany, la protagonista serà la Banda Municipal de Barcelona. Sota la batuta de Josep Rafael Pascual Vilaplana.

Les entrades tenen un cost de 3 euros. La recaptació es donarà a La Marató de TV­3, dedicada, en aquesta edició, a la salut sexual i reproductiva. Pots adquirir-les en aquest enllaç.

Les teves entrades tindran un lloc preferent i, per tant, l’accés serà des del Passeig del Born (Accés 3).

Esperem veure’t el dia 15. Volem celebrar les festes amb tu i la resta de companys de professió.

Salutacions cordials.

Apunta’t

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats