31 de gener de 2024
Surt al Theknos!

Des d’ENGINYERS BCN, estem cercant projectes innovadors realitzats pels nostres col·legiats en l’últim any per presentar-los a la secció de “El projecte del col·legiat” a la revista Theknos.

Si has desenvolupat un projecte visual que consideris interessant i que voldries veure destacat al Theknos, t’animem a posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a comunicacio@ebcn.cat. Ens encantarà conèixer els detalls del teu projecte!

Gràcies per la teva col·laboració.

Cordialment,

Departament de Comunicació

ENGINYERS BCN

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats