10 d'octubre de 2023

Benvolgut,

Benvolguda,

ENGINYERS BCN anuncia el lliurament dels Premis de Fotografia, Pintura i Relat Breu, un esdeveniment que celebra i reconeix l’art en totes les seves formes i que promou la creativitat dins de la comunitat d’enginyers del Col·legi.

Data i Hora: Dimarts, 24 d’octubre a les 18.30h.

Lloc: Sala d’actes del Col·legi (c/ Consell de Cent, 365).

Aquesta és una oportunitat única per reunir-nos en una nit de cultura i art, on es destacaran les obres més destacades dels nostres col·legiats. Una ocasió que no només mostra els talents artístics, sinó que també promou les relacions professionals entre els col·legiats.

L’acte inclourà:

  1. Exposició d’Obres d’Art: Podreu admirar les obres guanyadores i les mencions honorífiques en fotografia i pintura; així com la resta d’obres presentades. És una oportunitat perfecta per explorar les diferents manifestacions artístiques dins de la nostra comunitat d’enginyers.
  2. Lliurament de Premis: Descobriu qui són els talents més destacats d’aquest any i celebrem junts els seus èxits.
  3. Actuació musical: El trio Swing Cats, artistes convidats, amenitzaran la vetllada amb una proposta de jazz.
  4. Cloenda: Després de l’acte, tindreu l’oportunitat de conèixer i xerrar amb altres enginyers i amants de l’art mentre gaudiu d’un refrigeri i begudes.

T’esperem!

Reserva la teva plaça

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats