29 de maig de 2023
Nou web

Benvolguts,

Benvolgudes,

En aquests moments, ja teniu disponible el nou entorn web d’ENGINYERS BCN. “Més intuïtiu, més serveis, més per a tu”. Així es presenta la transformació digital d’ENGINYERS BCN i és que, entre altres novetats, el nou web és completament responsiu, és a dir, s’adapta a qualsevol dispositiu amb el qual et connectis. Per tant, podreu portar el Col·legi directament al mòbil.

La renovació web, com avançàvem al Theknos, està basada en un canvi de concepte que es fonamenta en quatre potes principals: l’entorn corporatiu, El meu Col·legi, la XARXA e-BCN i l’EBCN TV a la carta.

Tot i així us informem que, per tasques de manteniment, en aquests moments la XARXA e-BCN no està operativa.

Esperem que el nou web us agradi!

Descobreix el nou web

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats