2 d'octubre de 2023
El Futur Professional Comença a l’Enginy Network 2023

L’Enginy Network 2023 és una jornada de networking orientada als col·legiats joves i recent col·legiats. En aquest esdeveniment, tindreu l’oportunitat de connectar amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, creant relacions que podrien definir el vostre futur professional.

Per què no et pots perdre aquesta oportunitat?

  1. Amplia la teva xarxa de contactes: L’Enginy Network 2023 us permetrà connectar amb empreses de diversos sectors i altres enginyers, ampliant la vostra xarxa de contactes de manera significativa.
  2. Crea oportunitats de negoci: Ja sigui que busqueu feina com a freelance o que vulgueu col·laborar en nous projectes, aquesta activitat és l’oportunitat perfecta per atraure oportunitats de negoci.
  3. Aprèn i creix: A més de les reunions programades, també hi haurà una conferència i un espai d’esmorzar per aprendre i compartir coneixements amb altres professionals.
  4. Troba socis i projectes: Si teniu un projecte propi o una idea emprenedora, podreu trobar enginyers que complementin les vostres habilitats i us puguin ajudar a fer realitat els vostres somnis.

Detalls de l’esdeveniment:

Data: Dijous, 26 d’octubre de 2023

Hora: 15:00 – 18:00 hores

Lloc: Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona.

Com participar?

L’activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats. Les empreses també són benvingudes a participar gratuïtamentNomés us heu de registrar i estareu a un pas de connectar amb el futur de la vostra carrera.

A qui va dirigit?

Col·legiats joves i recent col·legiats.

Empreses i professionals de Barcelona interessats en col·laborar amb enginyers i professionals joves.

T’esperem!

Apunta’t aquí!

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats