11 d'octubre de 2023
No et perdis aquesta oportunitat de networking

Benvolgut,

Benvolguda,

T’informem amb gran entusiasme de l’Enginy Network 2023, una jornada de networking destinada a vosaltres. Aquest esdeveniment representa una oportunitat única per connectar amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, amb la possibilitat de crear relacions que podrien definir el vostre futur professional.

Per què no et pots perdre aquesta oportunitat?

Amplia la teva xarxa de contactes: L’Enginy Network 2023 us permetrà connectar amb empreses de diversos sectors i altres enginyers, ampliant significativament la vostra xarxa de contactes.

Crea oportunitats de negoci: Tant si esteu buscant feina com a freelance o teniu l’interès de col·laborar en nous projectes, aquesta activitat és l’oportunitat perfecta per atraure oportunitats de negoci.

Aprèn i creix: A més de les reunions programades, també hi haurà una conferència i un espai d’esmorzar per aprendre i compartir coneixements amb altres professionals.

Troba socis i projectes: Si teniu un projecte propi o una idea emprenedora, podreu trobar enginyers que complementin les vostres habilitats i us puguin ajudar a fer realitat els vostres somnis.

Detalls de l’esdeveniment:

  • Data: Dijous, 26 d’octubre de 2023
  • Hora: 15:00 – 18:00 hores
  • Lloc: Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona.

Com participar?

L’activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats i precol·legiats. Les empreses també són benvingudes a participar gratuïtament. Només us heu de registrar i estareu a un pas de connectar amb el futur de la vostra carrera.

A qui va dirigit?

  • Col·legiats buscant feina o establir connexions professionals.
  • Empreses i professionals de Barcelona interessats en col·laborar amb enginyers i professionals.

No deixeu passar aquesta oportunitat d’aprenentatge, creixement i connexió amb altres professionals de l’enginyeria. Us convidem a ser part de l’Enginy Network 2023 i a construir un futur professional més brillant.

Us esperem a tots el proper 26 d’octubre de 2023. No ho deixeu per demà, registreu-vos ara i comenceu a construir relacions que duraran tota la vida.

Per a més informació i registre, visiteu el nostre lloc web oficial.

Atentament,

Apunta’t

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats