26 de setembre de 2023
ENGINYERS BCN Presenta el Nou Servei de Lloguer de Campus de Formació: La formació a un alt nivell

Benvolgut,

Benvolguda,

ENGINYERS BCN es complau a anunciar el llançament del Servei de Lloguer de Campus de Formació. Aquest servei està dissenyat per millorar la gestió acadèmica de la formació d’empreses i organitzacions, oferint una plataforma personalitzada basada en el programari Moodle i opcions d’aprenentatge presencials, híbrides i en línia.

Avantatges Destacats del Servei:

 1. Basat en Programari Moodle: La nostra plataforma d’aprenentatge en línia està construïda utilitzant Moodle, una solució de codi obert que ajuda educadors i estudiants a crear i gestionar cursos de forma eficaç.
 2. Interfície Personalitzada: Ofereix una interfície a mida per adaptar-se a les necessitats i preferències dels usuaris, millorant així l’experiència d’aprenentatge.
 3. Modalitats d’Aprenentatge: Proporcionem opcions d’aprenentatge flexibles, inclosa formació presencial, híbrida i en línia, per adaptar-se als objectius i horaris dels participants.
 4. Seguiment del Progrés Formatiu: El servei inclou seguiment i avaluació del progrés per assegurar que els objectius d’aprenentatge es compleixin eficaçment.
 5. Fàcil Navegació: Una navegació intuïtiva és fonamental per a una experiència d’usuari positiva, assegurant que els participants puguin accedir fàcilment a la informació que necessiten.
 6. Informes Personalitzats: Proporcionem informes a mida per a les vostres necessitats específiques, garantint que la informació sigui rellevant i aplicable.

Serveis Inclosos:

 • Desenvolupament d’un Nou Campus: Adaptació, disseny i funcionalitats del nou campus, amb allotjament i còpia de seguretat inclosos.
 • Cessió de Campus: Lloguer de campus per a les vostres sessions de formació.
 • Manteniment de Campus: Suport continu amb actualitzacions i resolució d’incidències.

Serveis Opcionals:

 • Gestió de Campus, és a dir, la creació, edició i gestió de cursos, itineraris formatius, adaptació de continguts i avaluacions.
 • Gestió d’Alumnes amb inscripcions, seguiment, certificats i diplomes.

Amb el Servei de Lloguer de Campus de Formació d’ENGINYERS BCN, les vostres activitats de formació arribaran a un alt nivell d’eficàcia i flexibilitat. Estem compromesos a ajudar les vostres empreses i organitzacions a millorar la vostra formació i desenvolupament de personal mitjançant una plataforma de primera classe.

Si esteu interessats en el servei o voleu més informació, no dubteu a contactar amb ENGINYERS BCN, per poder fer un pressupost a mida, personalitzat i adequat a la vostra formació.

ENGINYERS BCN

Contacta amb nosaltres

Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats