25 d'abril de 2024
Participa a l’Enquesta 4.0

El Col·legi ha creat un qüestionari de formació en la Indústria 4.0. Aquesta iniciativa té com a objectiu proporcionar una formació ajustada a les vostres necessitats i interessos específics. Teniu fins el dia 31 de maig per respondre a l’enquesta i, amb la participació, podeu entrar al sorteig d’un premi.

A ENGINYERS BCN creiem fermament que la formació ha de complir les vostres expectatives i adaptar-se als vostres requeriments. Per això, us convidem a participar en aquesta enquesta, on podreu compartir la vostra experiència, necessitats i preferències formatives.

Per Què Participar?

  1. Formació adaptada: Amb la vostra opinió, podrem organitzar formacions específiques per les vostres necessitats i que siguin rellevants per al vostre creixement professional.
  2. Participa per guanyar un premi: Com a agraïment per la vostra participació, totes les respostes completades participaran en el sorteig d’un premi exclusiu, una capsa regal en un dels 95 destins de ParadorsPodeu consultar les bases del concurs al Cercador Documental.

Com Participar?

  1. Feu clic al Qüestionari Interactiu i digueu si voleu participar en el concurs. En cas afirmatiu, haureu d’afegir el vostre nom o número de col·legiat.
  2. Ompliu el qüestionari amb les vostres preferències.

Gràcies per la vostra col·laboració i compromís amb la millora contínua.

Participa

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats