21 de setembre de 2023

Benvolgut,

Benvolguda,

Del 7 al 9 de novembre torna a Barcelona el Smart City Expo World Congress (SCEWC). Si no el coneixes, L’SCEWC és la major mostra mundial de solucions urbanes innovadores i projectes centrats en estratègies per transformar les metròpolis actuals en espais més sostenibles, eficients i habitables.

El Congrés, sota el lema “Welcome to the New Urban Era” (“Benvinguts a la Nova Era Urbana”), està dividit en vuit grans àrees: Tecnologies Facilitadores, Energia i Medi Ambient, Mobilitat, Governança, Habitatge i Inclusió, Economia, Infraestructures i Edificis, Seguretat i Protecció, i Economia Blava.

SCEWC comptarà amb més de 1.000 expositors al recinte de Fira de Barcelona -Gran Via, incloses empreses com Aramco, Axis, Cisco, Dell, Deloitte, Mercedes-Benz, Microsoft, Smart Ports: Piers of the Future i Sorigué, així com Pavellons de Països i Ciutats de Brasil, la Xina, Estònia, França, Alemanya, l’Índia, Israel, Itàlia, el Japó, Corea, Mèxic, els països nòrdics, Polònia i els Estats Units, entre altres.

Com a membre de les juntes rectores de les comissions del Col·legi, volíem convidar-te al SCEWC. T’oferim una de les entrades gratuïtes que tenim per a la zona d’exposició. Tot i així, el nombre d’entrades que tenim és limitat, així que et demanaríem que, si estàs interessat/da en adquirir una d’aquestes entrades, ens enviïs un correu a comunicacio@ebcn.cat.

Cordialment,

ENGINYERS BCN

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats