13 de març de 2023
Aprén, creix, reinventa’t

Benvolgut,
benvolguda,

Mai és massa tard per seguir formant-te.

Si ets un col·legiat de més de 60 anys jubilat, ara és el moment de demostrar que la vida és una aventura sense fi i que l’educació no té límits d’edat.

Per això, et presentem una oportunitat única per continuar formant-te a un preu més que atractiu. Gaudiràs d’un descompte exclusiu en formació acreditant que ets un col·legiat de més de 60 anys jubilat: en el preu de Col·legiat en qualsevol curs organitzat pel Col·legi tindràs un 60% de descompte addicional.

No deixis passar aquesta oportunitat única per continuar creixent i adquirint noves habilitats que t’ajudaran a  desenvolupar-te al teu sector.

Per formalitzar la teva inscripció, contacta amb el Departament de Formació al 934961420 o bé per correu electrònic a formacio@ebcn.cat.

T’esperem!

Inscriu-te

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats