13 de setembre de 2023
COMENÇA EL CURS FORMANT-TE
COMENÇA EL CURS FORMANT-TE

Benvolgut,

benvolguda,

Ens posem en contacte amb tu perquè hi ha un curs que pot ser del teu interès. Les inscripcions ja estàn obertes.

  • Rehabilitacions energètiques i subvencions a l’edificació: Aprendreu a assolir el consum gairebé zero, l’exportació o l’emmagatzematge dels excedents generats i a generar tota la documentació necessària per a acollir-se a qualsevol subvenció. Impartit per Pol Ansó, Arquitecte i Màster en estructures, i Joan Mesas, Enginyer de Projectes de KM 0 Energy.

Cordialment,

 

ENGINYERS BCN

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats