7 de novembre de 2023
BUTLLETÍ ESPAI EMPRESA #22
PER RESERVAR A L’AGENDA

NOVES ACTIVITATS A TENIR EN COMPTE

MILLORA DE LA SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA EN ENTORNS EDGE I DATA CENTER

Objectiu: En aquesta jornada Schneider Electric presentarà conceptes, tecnologies i eines que t’ajudaran a optimitzar el disseny dels teus projectes.
Schneider electric logo
Més informació

PER SI T’HO VAS PERDRE

AEROTÈRMIA: PILAR DE LA NOVA EDIFICACIÓ
Veure vídeo
NOVES ALIANCES

Objectiu: Posicionar al nostra col·lectiu al capdavant dels tècnics de confiança per als Administradors de Finques. Accés directe a la nostra GUIA PROFESIONAL i creació d’una comissió mixta en l’àmbit de Formació.
Més informació

Objectiu: Realitzar intercanvi de la informació sobre normativa i sistemes de càlcul, establir col·laboracions en jornades tècniques, formació en els camps de la climatització i energia., accés a biblioteca BIM, captació de col·legiats.
Més informació

EMPRESES QUE ET FAN COSTAT – NOUS CONVENIS I RENOVACIONS

BANC SABADEL PROfessionals – PLA DE PENSIONS

El Banc Sabadell ofereix als col·legiats i als seus familiars de primer grau, avantatges exclussius en la contractació de Plans de pensions fins el 31 de desembre. Clica al botó de “més informació” per veure tots els avantatges que ofereix.
Logo de Banc Sabadell
Més informació

IL3-UB (Certificadors Energètics)

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) ofereix als col·legiats i precol·legiats un descompte del 10% sobre el preu de la matrícula dels màsters i postgraus (presencials, semipresencials o bé a distància)
Més informació

ARISTON

Ariston és l’expert mundial en solucions de calefacció i aigua calenta sanitària. Ofereix a les persones de tot el mon solucions pel seu confort basades en elevades prestacions, qualitat duradora i disseny italià.
Més informació

ELEBALIFTS

L’empresa aposta sempre per la qualitat, seguretat i eficàcia del servei al client. Estan especialitzats en tota mena d’ascensors, escales, passadissos mòbils, portes de vidre, rehabilitacions i reformes d’ascensors.
Més informació

LEGRAND

Especialistes en solucions connectades, la domòtica de Legrand ofereix una proposta integral i sostenible oferint solucions tecnològiques segures i energèticament eficients. A més, els productes s’adapten als seus hàbits (senzilles) i al seu hàbitat (estètica).
Més informació

Més incorporacions a la plataforma d’avantatges pel col·legiat. Productes i serveis amb descomptes, dividits per àmbits: PROFESSIONAL / PARTICULAR.
Members Club

LA TEVA BIBLIOTECA BIM ENGINYERS BCN

LA BIBLIOTECA BIM DEL COL·LEGI SEGUEIX CREIXENT: Ara ja hi podràs trobar una nova família d’objectes de EBARA ( bombes i grups de pressió).

Coneix i aprofita la plataforma BIM ENGINYERS BCN .
Biblioteca BIM

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats