4 d'octubre de 2023
BUTLLETÍ ESPAI EMPRESA #21
PER RESERVAR A L’AGENDA

NOVES ACTIVITATS A TENIR EN COMPTE

ESTRENEM FORMAT D’ACTIVITAT PARTICIPATIVA
L’ACER INOXIDABLE I ELS ACCESSORIS PRESSFITTING PER A INSTAL·LACIONS D’AIGUA POTABLE I NOVES APLICACIONS EMERGENTS
Més informació
En aquesta jornada parlarem de l’aerotèrmia com a solució completa per a aigua calenta i climatització, tant per a la nova construcció com per a rehabilitació d’habitatges. Partirem d’una base explicant en què consisteix aquesta energia renovable i les seves diferents aplicacions i tipus d’instal·lacions en edificació residencial. Detallarem la integració dels equips de aerotèrmia amb sistemes fotovoltaics i parlarem de legislació vigent, certificació energètica dels edificis i i subvencions a les quals es poden acollir els usuaris.
Més informació

– Introducció a termes d’eficiència i sostenibilitat.
– A causa de l’emergència climàtica i a la crisi energètica actual, crear Data Centers capaços de gestionar-se de manera intel·ligent i eficient és de vital importància. En aquesta jornada Schneider Electric presentarà conceptes, tecnologies i eines que t’ajudaran a optimitzar el disseny dels teus projectes.
Schneider electric logo
Més informació

LA GESTIÓ EFICIENT DE LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A ENGINYERS, TÈCNICS MUNICIPALS I AMANTS DE LA MOBILITAT ELÈCTRICA
Veure vídeo
LA GESTIÓ EFICIENT DE LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A ENGINYERS, TÈCNICS MUNICIPALS I AMANTS DE LA MOBILITAT ELÈCTRICA
Veure vídeo
EMPRESES QUE ET FAN COSTAT – NOUS CONVENIS I RENOVACIONS

Més incorporacions a la plataforma d’avantatges pel col·legiat. Productes i serveis amb descomptes, dividits per àmbits: PROFESSIONAL / PARTICULAR.
Members Club

LA TEVA BIBLIOTECA BIM ENGINYERS BCN

LA BIBLIOTECA BIM DEL COL·LEGI SEGUEIX CREIXENT: Properament disposareu de cinc noves famílies d’objectes : ARMACELL, SAINT GOBAIN GLASS, ISOVER, PLACO, i WEBER.
BIBLIOTECA BIM

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats