5 d'octubre de 2023
BUTLLETÍ #942
Notícies d’enginyers bcn

05/10/2023
Si ets un jove enginyer, acabes de graduar-te o ets un nou col·legiat, aquest esdeveniment de networking està dissenyat especialment per a tu. Imagina’t connectant amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, i començant a construir relacions que podrien definir el teu futur professional. Tots els detalls i les inscripcions en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

03/10/2023
El Col·legi et porta tot un mes de noves formacions especialitzades per desenvolupar-te profesionalment. Descobreix com aquestes formacions poden portar la teva carrera al següent nivell:
LLEGIU-NE MÉS

03/10/2023
Ja pots llegir aquí el nou número de la revista del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

05/10/2023
El COGITI presenta dos portals per recopilar de manera ràpida i senzilla les licitacions. Els portals divideixen les licitacions entre estatals i europees.
LLEGIU-NE MÉS

04/10/2023
L’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES), organitza aquest simposi per parlar de la innovació en les infraestructures hospitalàries i centres sanitaris. Pots apuntar-te al simposi a través d’aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Veure oferta completa
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats