29 de juny de 2023
BUTLLETÍ #930
Notícies d’enginyers bcn

29/06/2023
El 6 de juliol a les 19.00 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d’actes del Col·legi. Durant la sessió es deliberarà i s’aprovarà, si procedeix, el projecte de modificació estatutària parcial. Els col·legiats podreu votar de forma presencial i telemàtica. Consulta la convocatòria (en català o castellà), el projecte de modificació i la memòria justificativa.
LLEGIU-NE MÉS

29/06/2023
Demà el Col·legi organitza la Nit dels Col·legiats i la Professió, la nit més important de l’any d’ENGINYERS BCN. Enguany, a més, s’organitza una jornada tècnica per parlar de la Crisi Climàtica i l’Enginyeria.
Imatge de la Sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana
LLEGIU-NE MÉS

29/06/2023
El concurs de pintura torna al Col·legi amb premis de fins a 300 euros. Podeu presentar les vostres obres fins al 8 de setembre.
LLEGIU-NE MÉS

23/06/2023
El 23 de juny el món celebra el Dia Internacional de la Dona Enginyera, una jornada dedicada a reconèixer i celebrar les dones que fan avançar el món amb intel·ligència, creativitat i determinació.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Cursos Instal·lacions i Construcció
26 de setembre, 3, 10, 17 i 24 d’octubre de 2023
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Anar a la activitat

Destaquem
Llegiu-ne més
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats