24 d'agost de 2023
Butlletí #936
Notícies d’enginyers bcn

24/08/2023
Encara ets a temps de presentar-te als concursos de pintura, relat i fotografia organitzats per les comissions socials. Com cada any, el Col·legi demana a tots els col·legiats que mostrin les seves habilitats artístiques presentant les seves millors obres.
LLEGIU-NE MÉS

03/08/2023
El 5 de setembre s’organitza una videoconferència per presentar el Postgrau. Pots consultar tota la informació i les inscripcions en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

24/08/2023
ENGINYERS BCN ofereix un servei d’acompanyament que connecta perfils joves amb enginyers experimentats en el sector. Tota la informació en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Cursos Instal·lacions i Construcció
26 de setembre, 3, 10, 17 i 24 d’octubre de 2023
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Anar a la activitat

Destaquem
Llegiu-ne més
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats