22 de juny de 2023
BUTLLETÍ #929
Notícies d’enginyers bcn

22/06/2023
El proper 30 de juny, ENGINYERS BCN cita a tots els col·legiats a assistir al Fòrum per la transició energètica. Una diada on el Col·legi vol tractar quina incidència poden tenir els enginyers i l’enginyeria en aturar el canvi climàtic. 
LLEGIU-NE MÉS

22/06/2023
El concurs de fotografia torna al Col·legi amb premis de fins a 300 euros. La temàtica d’enguany són “les masies”.
LLEGIU-NE MÉS

22/06/2023
La renovació del conveni entre ENGINYERS BCN i la Fundació Privada Institut de Formació Continua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) proporciona als nostres col·legiats descomptes.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Activitats Activitats de Lleure
30 de juny de 2023, a les 19.30 h
Sala Petit Palau de la Música Catalana
Anar a la activitat

Destaquem
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats