21 de setembre de 2023
Notícies d’enginyers bcn

20/09/2023
Tecnoaula ofereix una formació de postgrau destinada per a totes aquelles persones que es vulguin preparar per a les oposicions a enginyer tècnic industrial de la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Pots veure tots els detalls aquí.
LLEGIU-NE MÉS

21/09/2023
És hora de marcar la diferència i obrir portes al teu futur professional. Si ets un jove enginyer amb ganes d’explorar noves oportunitats i construir una xarxa de contactes sòlida, tenim l’esdeveniment perfecte per a tu. Tots els detalls i les inscripcions en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

20/09/2023
L’exposició dels premis organitzats per la Comissió de Cultura i Oci ja està oberta al Club EBCN. Pots consultar les obres presentades en format digital a través d’aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Més informació i inscripcions
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats