15 de juny de 2023
BUTLLETÍ #928
Notícies d’enginyers bcn

22/06/2023
El proper 30 de juny, ENGINYERS BCN cita a tots els col·legiats a assistir al Fòrum per la transició energètica. Una diada on el Col·legi vol tractar quina incidència poden tenir els enginyers i l’enginyeria en aturar el canvi climàtic. 
LLEGIU-NE MÉS

14/06/2023
No us perdeu el Case Study organitzat per Tecnoaula el pròxim 21 de juny per parlar sobre la situació actual de l’aigua.
LLEGIU-NE MÉS

14/06/2023
El Tecnovisat 6.0 inclou novetats com la possibilitat de signar digitalment o la inclusió d’un codi QR a la marca d’aigua del control col·legial. Consulta el webinar a EBCN TV per assabentar-te de totes les novetats.
LLEGIU-NE MÉS

15/06/2023
Tornen els concursos de pintura, relat i fotografia organitzats per les comissions socials.
LLEGIU-NE MÉS

14/06/2023
El Theknos 255 dedica el tema de portada a les alternatives al plàstic, i inclou articles sobre la Nit dels col·legiats i la nova Diada tecnològica d’ENGINYERS BCN, a més d’una entrevista a Juan Caubet sobre ciberseguretat. A l’Observatori, el degà parla de Crisi Climàtica I Enginyeria, una nova proposta del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

15/06/2023
La Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències (COSCIE) torna a la vida amb la formació d’una nova Junta Rectora. Laia Liébana, Dolors Costa i Oscar Rosique són els col·legiats que han agafat les regnes de la comissió per a que la Seguretat contra els Incendis torni a ser un tema principal a les comissions del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Activitats Activitats de Lleure
30 de juny de 2023, a les 19.30 h
Sala Petit Palau de la Música Catalana
Anar a la activitat

OFERTA DESTACADA
Apunta’t a l’oferta
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats