1 de juny de 2023
BUTLLETÍ #926
Notícies d’enginyers bcn

29/05/2023
ENGINYERS BCN estrena concepte i disseny del web, amb adaptabilitat a tots els dispositius per poder portar el Col·legi al mòbil. Necessitaràs verificar el log-in la primera vegada que accedeixis a l’àrea privada (El meu Col·legi).
LLEGIU-NE MÉS

01/06/2023
Durant el mes de juny, ENGINYERS BCN organitza una sèrie de jornades tècniques per posar-vos al dia de totes les novetats del sector. Totes les inscripcions ja estàn obertes de forma presencial o per videoconferència.
LLEGIU-NE MÉS

25/05/2023
El Sistema Nacional de Publicidad de Subvenciones ha publicat noves convocatòries de subvenció.
LLEGIU-NE MÉS

30/05/2023
Dins del marc normatiu del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) s’ha modificat l’Eina Unificada LIDER/CALENER (HULC) que facilita la verificació del CTE DB-HE 2019 i emet un informe per a la Certificació energètica d’edificis.
LLEGIU-NE MÉS

30/05/2023
El manual estableix criteris i recomanacions per a les diferents fases de disseny, l’elaboració i execució d’un projecte.
Portada de la guia de recomanacions
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

OFERTA DESTACADA
Apunta’t
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats